Jelenleg is letartóztatásban van az a férfi, aki a társkeresőkön megismert nőket verte át aljas módon. A férfival szemben most a Komáromi Járási Ügyészség nyújtott be vádiratot.

9 nőt vert át

E szerint a férfi kilenc nőt ismert meg internetes társkereső oldalakon, őket becsapta és nekik kárt okozott. Az egyik nőt annak ígéretével, hogy közösen vásárolnak házat, arra vett rá, hogy az a saját bábolnai családi házát eladja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Brutális összeggel verte át az egyik áldozatot

A nő több részletben, összesen 10.650.000 forintot utalt át a férfinak 2021. január-május között azért, hogy ebből fedezze a közös ház vételárát és egyéb költségeket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kölcsön is kért

A férfinak azonban ilyen szándéka nem volt. Ettől a nőtől pénzt is kért kölcsön, illetve ruhát vásároltatott magának, telefonszámlát fizettetett ki úgy, hogy a kölcsön visszafizetését ígérte.

Fenyegetés

Ennek a nőnek összesen 10.926.172 forint kárt okozott. Ezt a nőt a kapcsolatuk végén, amikor a nő rájött, mit tett a férfi, meg is fenyegette, hogy megöli.

További áldozatok

Hat további nőtől szemműtétre hivatkozással kért és kapott kölcsön. A férfi valótlanul állította a szemműtét szükségességét, két esetben külföldi műtétre hivatkozott, valamint nem állt szándékában a kölcsönösszegek visszafizetése. A férfi így okozott a nőknek  290.000 – 1.850.000 forint közötti kárt okozott.

Volt, akivel nem is találkozott személyesen

A nyolcadik nővel a férfi nem is találkozott személyesen, úgy ígért párkapcsolatot, majd kért és kapott 77.000 forint kölcsönt. A kilencedik nőnek azt állította, hogy dohányboltja van, és annak működtetéséhez van szüksége 1,4 millió forintra.  

Ez várhat rá

Az ügyészség indítványozta, hogy a Komáromi Járásbíróság a büntetett férfit börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra, valamint 1.790.000 forint összegben meghatározott vagyonelkobzásra ítélje, továbbá kötelezze a sértettek kárának megtérítésére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Brutálisan nekiment a párjának ez a 46 éves férfi: ököllel ütötte a nő mellkasát és az arcát is

Kiemelt kép: Illusztráció