Döbbenetes: a meggyilkolt csecsemő édesapja eljegyezte a pásztói horroranyát

Eljegyezte a párja H. Mónikát, a pásztói nőt, aki kegyetlen módon végzett a csecsemőjével egy patak partján. A tettest nemrégiben 13 év börtönbüntetésre ítélték. A férfi úgy tűnik, hogy megtudta bocsájtani párjának a szörnyű tettét H.Mónika egyébként a bírósági tárgyalás előtt nem sokkal újabb gyermeket szült.

Eljegyezte Mónikát

A János, a meggyilkolt csecsemé édesapja nemrég eljegyezte Mónikát. A ceremónia tényéről büszkén számolt be a legnagyobb közösségi oldalon. Sőt olyan fo­tót is posztoltak, ahol összebújva, Mónika ujján a karikagyűrűvel pózolnak.

Az ismerősök megdöbbentek

„Valóban megtörtént az el­jegyzés, képzelhetik, mennyire megdöbbentünk, amikor megtudtuk. Sosem gondoltuk, hogy ez megtörténik. Bár most, hogy az asszonyt végül elítélték, nyilván az egészből semmi nem lesz” –mondta a Borsnak a család egyik ismerőse.

Nem akartak több gyereket

A Pásztón élő Mónika 2017 nyarán teherbe esett, annak ellenére, hogy élettársával eldöntötték, hogy  már nem szeretnének több gyereket.

Egy buli után folyt el a magzatvize

A nő 2018. január 1-én reggel 9 óra körül egy szilveszteri buli után elhatározta, hogy hazamegy a gyerekeihez, azonban út közben, észlelte, hogy elfolyt a magzatvize.

A patak parton szült

Ekkor bement patakon átívelő híd alá, és mivel már tolófájásokat is érzett, leguggolt, majd röviddel ezt követően megszülte a gyermekét, akit megpróbált megfogni, de kicsúszott a kezeiből és mintegy 20 centiméter magasságból a patak partjára esett.

Meg akart szabadulni az újszülöttől

A nő felemelte onnan az újszülöttet, aki felsírt. Ezután a gyermeket egy nála lévő pulóverbe bugyolálta, majd maga előtt tartva, a rajta lévő kabát alá rejtette és elindult vele. A gyermek szülését továbbra is titkokban akarta tartani, ezért elhatározta, hogy megszabadul az újszülöttől úgy, hogy testét feldarabolja és eltünteti.

Brutális végzett csecsemőjével

H. Mónika 15 óra körül visszament a patak partjára, az újszülött fejére legalább négyszer közepes erővel ráütött, nyakát megszorította, a földre tett csecsemőt a bal kezével a vállánál leszorította, és egy nála lévő éles zsebkéssel feldarabolta. 

Vízbe szórta a testrészeket

A csonkolt testrészeket, valamint a felhasznált zsebkést szatyorba tette, majd a szatyorból a testdarabokat a vízbe szórta. A fejet egy kutya találta meg, de a többi testrész nem került elő.

Tagadta tettét

Mónika korábban a Borsnak azt mondta: „Sokkos állapotban voltam, amikor megszültem a gyerekemet, de véletlenül kicsúszott a kezeim közül és ráesett a kőre. Azt hittem halott, nem voltam magamnál, sokkot kaptam és elrohantam. De nem követtem el azt, amivel vádolnak, nem daraboltam őt fel”.

Újabb gyermeket szült

2019 decemberében derült ki, hogy Mónika újabb gyermeket vár – írta akkor a LikeNews.hu. Ezt a terhességét is titkolta. Ügyvédje is csak akkor tudta meg, amikor hiába várta vissza az előző gyermeke brutális megölése miatti tárgyalás folytatására, védence nem érkezett meg.

Kiemelt kép: H. Mónika a bíróságon – Forrás: police.hu

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Gyilkosság
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Kiszabadult a börtönből és meglátogatta feleségét: a nő új párja éles eszközzel támadt rá

A Nógrád Megyei Főügyészség elé került annak a Nógrád megyei férfinak az ügye, aki egy kés…