Durva: fogva tartotta lakásán az exét egy pécsi férfi szilveszterkor

SMS-ben kellett segítséget kérnie annak a szerencsétlen nőnek, akit szilveszterkor a volt barátja tartott fogva a pécsi lakásán. A fogva tartó tettes hosszú órákig nem engedte távozni lakásából a nőt, azonban a rendőrök épp időben érkeztek.

Újév napján erőszakoskodott

2021. január 1-én délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy férfinek SMS-ben jelezte az egyik ismerőse, hogy fogva tartják őt. Az egyenruhások gyorsan a helyszínre siettek, és az ominózus lakástól nem messze meg is találták a lányt, akinek időközben sikerült megszöknie.

Szilvesztert ünnepelték

A nyomozóknak sikerült kideríteniük, hogy a lány a testvérével együtt ment át szilveszterezni a volt barátjához, ahonnan aztán később a fiútestvér eljött. Kis időre rá a lány is távozott volna, de ezt a volt barátja nem engedte neki.

Bezárta az ajtót

A lány volt barátja nem engedte hazamenni a vendégét, és bezárta az ajtót, majd arra kérte a lányt, hogy tárgyalják újra a kapcsolatukat. A páros szóváltásba keveredett, majd össze is verekedtek, majd a férfi azt mondta a lánynak, hogy szóljon a szüleinek, hogy aznap este nem megy haza.

SMS-ben kért segítséget

A lánynak sikerült üzenetben szólni az egyik ismerősének, hogy kérjen segítséget valahonnan. Az ismerős azonnal értesítette a rendőrséget.

Ki tudott szökni

A páros dulakodása közben a lánynak sikerült kiszöknie a lakásból, de mire kiért a lakásból, már ott voltak az egyenruhások.

Intézkedtek a rendőrök

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták az erőszakoskodó férfit, majd gyanúsítottként kihallgatták. A 14 éves lány elmondta, hogy korábban volt szexuális kapcsolata a 26 éves férfival, ezért a rendőrök a személyi szabadság megsértése mellett szexuális visszaélés miatt is kihallgatták a férfit.

Letartóztatnák

A kihallgatást követően a nyomozók kezdeményezték a férfi letartóztatását az őrizetbe vétele mellett.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Erőszak
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…