Egy négylábú miatt szólalkoztak össze: az egyikük életveszélyes fejsérüléseket szerzett

Félholtra verte egy ismerősét egy férfi Bács-Kiskun Megyében, Kiskunhalason, miután az beszólt neki, hogy miért hozta be a kutyáját is a kocsmába. A négylábúval érkező tettes úgy megverte a férfit, hogy az áldozat életveszélyes fejsérüléseket szenvedett. A két férfinek nem ez volt az első alkalom, hogy valamiben nem értettek egyet, ám most először fajult tettlegességig a vitájuk.

Már többször összeszólalkoztak

A vádirat szerint vádlott és a sértett alkalmi ismerősök voltak, időnként összetalálkoztak egy kiskunhalasi sörözőben, ahová mindketten bejáratosak voltak. Korábban előfordult már, hogy összeszólalkoztak, de verekedés nem történt.

Kutyájával ment be a kocsmába a vádlott

A vádlott 2020. február 29-én kutyasétáltatás közben ismét betért a kocsmába, ahol a sértett más vendégekkel együtt már ott volt. Egy idő után a vádlott és a sértett vitatkozni kezdtek. A konfliktus oka az volt, hogy a sértett kifogásolta, hogy a vádlott behozta a kutyáját a kocsmába és ott fegyelmezte.

Dulakodni kezdtek

A vita közben dulakodtak, kölcsönösen lökdösték egymást, majd a vádlott ököllel megütötte a sértettet a felsőtestén, amitől a férfi elesett.

Ököllel ment neki annak, aki beszólt

Miután feltápászkodott, a vádlott újból, nagy erővel, ököllel megütötte a sértett arcát, amitől az ismerős hanyatt esett, fejének hátsó része a kocsma kövezetéhez csapódott és elvesztette az eszméletét.

Hívták a mentőket

Ezután érkezett a vádlott élettársa, aki azonnal hívta a mentőket, akik kórházba szállították az eszméletlen férfit. A sértett a bántalmazás miatt életveszélyes fejsérüléseket szenvedett.

Vádat emeltek ellene

A vádlott szabadlábon várja a tárgyalást, őt a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja. Bűnössége kérdésében a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni, írja az ügyészség.

Nem ez az első hasonló kocsmai verekdés

Néhány héttel ezelőtt kis híján belehalt sérüléseibe azt a férfi, akit ismerősei a kocsmában vertek meg. Miután mozgásképtelenre verték, egy nádasba vitték, ahol majdnem megfagyott. A kocsma egyik vendége talált rá.

Munka helyett berúgott

A csongrádi férfi egyik délelőtt tért be abba a kocsmába, ahol alapjáraton dolgoznia kellett volna, ehelyett inkább inni kezdett. Délutánra már alaposan berúgott, és dolgozni ugyan nem dolgozott, helyette mindenkivel kötekedett a vendéglőben.

Kellemetlenül viselkedett

A viselkedése már olyan kellemetlenné vált, hogy a pultos és egy másik vendég is megkérte, hogy inkább menjen haza.

Úgy megverte, hogy az izmai is leszakadtak

A férfi azonban egy rövid cigiszünet után tovább akart iszogatni, mire a vendég férfi bedühödött, ütni kezdte, fellökte, és olyan erővel rúgta a combját, hogy az egyrészt szilánkosra tört, másrészt pedig még az izma is leszakadt, így teljesen mozgásképtelenné vált, és csak feküdt a pult előtt. 

Nem hívtak mentőt

Nem hívtak mentőt a súlyosan sérült férfihoz, mikor a verekedő férfi rokona megérkezett, a pultos csak annyi kért, hogy tüntessék el a magatehetetlen áldozatot a kocsmából.

A kocsma előtti padra ültették

A két férfi, annak ellenére, hogy a hőmérséklet igencsak fagypont körül volt, ezért egyszerűen kivonszolta áldozatát a kocsma elé, és ott egy padra ültették a férfit, akinek ekkora már olyan fájdalmai voltak, hogy sem ülni, sem feküdni sem tudott.

A nádas szélére dobták a sérültet

Mentőt azonban még ekkor sem hívtak hozzá, inkább fogták magukat, és még hátrébb cipelték, hogy ne szúrja a szemét a kerti budiba igyekvő vendégeknek, és a nádas széléhez hajították, majd pár kör után hazamentek, és teljesen magára hagyták.

Haldoklott a megvert férfi

A fájdalmak közt kínlódó férfi ekkor már sem kiabálni, sem kúszni nem tudott és egyre hidegebb lett. Esélye nem volt arra, hogy segítséget kérjen.

Egy vendég mentette meg az életét

Az egyik vendég a WC helyett a nádashoz ment, hogy elvégezze a dolgát, ekkor találta meg a haldokló sérültet. Azonnal mentőt hívott.

Kiemelt kép: illusztráció

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Testi sértés
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Átengedte a vezetést 6 éves kisfiának: az apuka eközben a Facebookon élőben közvetítette az eseményeket, ítélet született az ügyben

2020 májusában történt a döbbenetes eset, amikor egy férfi átengedte a vezetést a mellette…