Ez történt a soproni szilveszteri buliban: kiderült, más is volt a vetkőztetésen és a verekedésen kívül

Szilveszterkor nagyon elfajult egy buli Sopronban, ugyanis három férfi az iszogatás során bevadult, majd nekiesett egy társuknak. A tettesek a szerencsétlen áldozatot levetkőztették, megverték és fegyverrel megfenyegették, aztán végül kirabolták, a rendőrség pedig friss információkat közölt az esetről.

Összeverték

Három férfit azzal gyanúsít a Soproni Rendőrkapitányság, hogy megverték és gáz- és riasztófegyverrel megfenyegették negyedik társukat, akit aztán ki is raboltak.

Kórházba szállították

A helyszínre érkező mentősök súlyos sérüléseket állapítottak meg az összevert áldozaton, így őt kórházba szállították. A 2020. december 31-én 19 óra 41 perckor tett bejelentés arról szólt, hogy egy sérült fiatalember fekszik az úton a Terv utcában.

Lakásra mentek fel bulizni

A bántalmazott elmondta a rendőröknek, hogy a két, általa látásból ismert férfival a lakóhelyén italozott, majd együtt mentek át egyikük lakására, hogy ott folytassák a közös bulizást.

A sértettet szilveszter estéjén támadták meg

Nem kímélték

Amikor odaértek társuk lakásához, két férfi nekiesett az áldozatnak, kézzel, lábbal verték, majd az ingatlan hátsó részéhez húzták, ahol részben levetkőztették őt, és folytatták a verését.

Előkerült a fegyver is

A veréshez csatlakozott egy harmadik elkövető is, aki fegyverrel fenyegette meg a földön fekvő sértettet, és a levegőbe lőtt egyet, majd a fegyver markolatával arcon ütötte a társát.

Fegyverrel is megfenyegették a társukat

Pénzét és mobilját is elvették

A bántalmazás után a támadók elvették a sértettől a pénzét és a telefonját is. A rendőröknek adott személyleírás alapján sikerült kideríteniük az egyenruhásoknak, hogy  B. Zsolt András 30 éves soproni, illetve B. László 29 éves debreceni lakosok lehettek az elkövetők, akiket később el is fogtak a Terrorelhárítási Központ  munkatársai.

A támadás után ki is rabolták

Elfogták a harmadik verekedőt is

A rendőrség a kihallgatások eredményeként azonosította és elfogta január elsején a harmadik elkövetőt is, a 36 éves H. Péter László soproni lakost. A férfi lakóhelyén a rendőrök több fegyvert is találtak, amelyeket lefoglaltak. Azt még vizsgálják, a férfi melyik fegyvert használta a bűncselekmény elkövetése során.

Több fegyvert is találtak a férfi lakásán

Még vizsgálják, melyik fegyverrel fenyegetőzött a férfi

Fegyverrel fenyegették meg társukat

Itt a rendőrség videója az elfogásról

Kiemelt kép: Rendőrségi fotó – Forrás: Police.hu

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Erőszak
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…