Hajnalban csaptak le a rendőrök a többszörösen körözött tettesre

A Győr-Moson-Sopron megyei Téten fogták el a rendőrök azt a többszörösen körözött 41 éves férfit, aki nem kezdte meg a letöltendő börtönbüntetését. A tettest több különböző bűncselekmény miatt ítélték el, de a férfi azzal is rossz pontot szerzett a hatóságoknál, hogy a rendőröknek kellett érte menniük, az elfogásról készült videót a cikk végén nézheted meg.

Nem vonult börtönbe

A rendőrség tájékoztatása szerint a 41 éves tettes, B. Zsolt bujkált az egyenruhások elől, mivel az ellene kiszabott börtönbüntetést nem kezdte meg. A férfit több különböző bűncselekmény miatt ítélték el. A Tettes.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiderült, hol lehet

A győri rendőrök tudomására jutott, hogy a 2020. október 22-e óta körözés alatt álló férfit többször is látták egy téti ház környékén. Nem is kellett ennél több a rendőröknek, és akciót szerveztek az elkövető elfogására.

Megszervezték a rajtaütést

Az információ pontosítását követően 2021. március 4-én, a hajnali órákban rajtaütést szerveztek a rendőrök a téti férfi elfogására. Bejutniuk azonban már nem volt olyan egyszerű, ugyanis a férfi nem volt hajlandó előjönni a felszólításra, ezért a rendőröknek be kellett törniük a tettes házába.

Ez volt a bűne

A rejtőzködő bűnöző egyébként garázdaság, illetve több alkalommal történt ittas járművezetés miatt ítéltek jogerősen szabadságvesztés börtönbüntetésre, amit a férfi nem kezdett meg. Sőt még akkor sem volt hajlandó előjönni, amikor a rendőrök mentek érte.

Behatoltak

Miután a körözött férfi a többszöri rendőri felszólításra sem volt hajlandó előjönni a búvóhelyéről, nem adta meg magát, így az egyenruhásoknak kellett berontaniuk a lakásba. A zsaruk behatoltak, majd megbilincselték a bűncselekményeket elkövető B. Zsoltot.

Börtönbe szállították

Elfogását követően a 41 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd bevitték a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe.  A Tettes.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így fogta el a tettest a rendőrség

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Elfogás
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

“Mindenkitől bocsánatot kérek” – örökre visszavonul a sporttól az az edző, aki felrúgta a 7 éves kisfiút a szolnoki kalandparkban

Megszólalt az a férfi, aki egy szolnoki kalandparkban felrúgott egy rá bízott kisgyereket.…