Hoppá: rendőrkézre került a sorozatbetörő, aki azt gondolta, hogy bizony ő sosem fog lebukni

Elkapták a rendőrök azt az 51 éves tettest, aki három betörést is elkövetett. A férfi legutóbb egy irodaházból lopott 4 millió forintot, ám ott a kamerák felvették és valószínűleg, így találtak rá az egyenruhások. Egy másik betörésénél is igencsak porul járt a bűnöző, ugyanis onnan üres kézzel távozott.

Több betörést írnak a számlájára

Három betöréssel gyanúsítják azt az 51 éves férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint november 10-én 22 óra körüli időben betört egy 3. kerületi irodaépületbe.

Bemászott az ablakon

Az ablakon keresztül jutott be, majd onnan készpénzt, bankkártyát és több mobiltelefont lopott el négymillió forint értékben.

Társai is voltak

Az eljárás adatai szerint a férfi nem egyedül dolgozott. A a lopás előkészítésében élettársa segített neki.

A kamerák segíthettek

Az elkövetőt a rendőrök azonosították, talán a kamerarendszer segített a rendőröknek. Kiderült, hogy B. Attila korábban is követett el hasonló bűncselekményeket.

Páncélszekrényből is lopott

Idén augusztus 6-án éjszaka társával egy 14. kerületi üzletbe tört be. A helyiségben található páncélszekrényből 15 millió forint készpénzt loptak el.

Dabasi házba is betört

A nyomozók gyanúja szerint a férfi két társával idén október 19-én egy dabasi családi házba is betört, de innen üres kézzel távoztak.

Kihallgatták a nyomozók

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 3. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói B. Attilát és társait gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett és más bűncselekmények miatt.

Letartóztatták, rács mögött várja a bírósági tárgyalást

B. Attila őrizetbe vétele mellett a kerületi rendőrök előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság december 11-én elrendelt. Társai szabadlábon védekeznek.  ​

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudapestKörnyéke.hu

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Betörés
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…