Megverte a biztonsági őrt a Keletinél, a rendőrök ezt a férfit keresik

A budapesti rendőrök ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást. Az eddigi információk szerint a férfi rátámadt egy biztonsági őrre a Keleti pályaudvaron, a róla készült felvételt a cikk végén nézheted meg.

Megverte az őrt, majd lelépett

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2020. október 9-én 19 óra körül a Budapest 8. kerület, Keleti Pályaudvarnál lévő metróállomáson a biztonsági őrt bántalmazta, majd az állomás területét elhagyta. A feltételezett elkövetőről a térfigyelő kamera felvételt készített.

Aki felismeri, szóljon a rendőrségnek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Verekedő biztonsági őr

Nem csak a biztonságiakat verik, néha ők is balhéznak. Júliusban gyanúsított lett az a biztonsági őr, aki két idős férfit bántalmazott a Nyugati pályaudvaron. A videó nagy felháborodást keltett az interneten.

Óriási pofon

“Fogja már be!” Hangzott el a videón, majd a Nyugati pályaudvaron a biztonsági őr akkora pofont adott egy idős férfinek, hogy az elesett, egy másik férfit pedig úgy megköktek, hogy az ráesett a már fekvő férfire. A felvételen az látszik, hogy a biztonságiak két idős férfivel beszélgetnek, majd a biztonsági őr úgy pofán csapja az egyik idős férfit, hogy az elterül a pályaudvar folyósólyán.

Ne videózz!

Ezt követően a másik idős férfit úgy meglökik a biztonsági őrök, hogy az ráesik a földön fekvő férfire, közben a biztonságiak azt kiabálják, hogy „ne videózz má’!”.

Koronavírus okozta balhék

A koronavírus is kitermelte a biztonságiőrös balhékat. Egy nő annyira összeveszett egy kisbolt őrével, hogy az durván meglökte a 11. kerületben a Bartók Béla úton. A biztonsági őr figyelmeztette, hogy nem tartózkodhat maszk nélkül az üzletben, mire a nő biztosította, hogy eltakarja az arcát, és siet az akkor üres boltban. 

Távozzon az üzletből

“Felszólított, hogy azonnal távozzak az üzletből. Erre már én is felkaptam a vizet, mondtam, hogy ne beszéljen így velem. Erre kiabálni kezdett, mire ledobtam a kosarat és kimentem. Ahogy kiléptem mellette, két kézzel lökött rajtam egyet. A kezemre estem, ami borzasztóan fájt. Feltápászkodtam és sírva mentem a szemközti villamosmegállóba, ott javasolták, hogy hívjak mentőt és rendőrt” – mondta. 

Csuklótörés

Kórházba szállították, és kiderült, hogy a hölgy jobb csuklója eltört, a kezét begipszelték. A lap értesülései szerint kórház hivatalból megtette a feljelentést.

Itt a Keletinél verekedő férfiról készült videó

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Erőszak
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…