“Nem úszhatja meg az ember” – ezt mondta a fóti gyilkos, aki élettársa lányát végezte ki a nyílt utcán

Utólag kicsit megbánta, hogy megölte élettársa lányát, az 51 éves fodrásznőt a 86 éves fóti gyilkos, aki azért támadott rá, mert úgy vélte, a nő ellopta a nyugdíját. A tettes többször is szúrt a késsel, sőt a földön fekvő nőt még egy téglával is fejbe verte, azonban a férfi vállalja a következményeket.

Több késszúrással és téglával gyilkolt

Ahogy arról az elsők között beszámoltunk itt a Kékvillogó.hu hírportálon, egy 86 éves fóti férfi több késszúrással, kegyetlenül meggyilkolta élettársa 51 éves lányát pénteken.

Nyakon szúrta a férfi

A fodrászként dolgozó nő szinte mindennap meglátogatta az idős párt. A gyilkosság napján is valamikor dél körül érkezett. Amíg az anyja kávét főzött a konyhában, addig az idős férfi megtámadta, leszúrta késsel. A nő ezután berohant a szobába, ám addig már nyakon szúrta Erikát a férfit.

Újra és újra megszúrta

“Arra lettem figyelmes, a lányom, Erika ordítva jött ki” – idézte fel a borzalmas pillanatokat az édesanya. Mint mondja, a lánya ekkor leszaladt a kocsijához, de a 86 éves férfi utána ment az utcára és újra megszúrta, majd két téglával fejbe vágta. Az édesanya elmondása szerint az akkor arra járó autókból többen kiszálltak, hogy az áldozat segítségére siessenek, de már hiába volt minden, a lánya meghalt.

A szomszédok is értetlenül állnak az eset előtt

A szomszédok is értetlenül állnak a dolgok előtt, az áldozatot egy kedves és segítőkész nőnek ismerték. Erika az elmúlt időszakban az első unokája születésére készült.

“Kicsit megbántam”

A 86 éves gyilkos, Szupper István az RTL Híradónak beszélt arról, hogy nem készült a gyilkosságra, és azért támadt rá a nőre, mert szerinte elvette 200 ezer forintos nyugdíját. Arra a kérdésre, hogy megbánta-e tettét így válaszolt: Hát, egy kicsit megbántam. Másképp kellett volna elintézni. Nem akartam megölni.

Semlegesíteni akarta a nőt

Hozzátette, csak arra gondolt, hogy „semlegesítse” az 51 éves nőt. Tudja, hogy nem ússza meg a büntetést, és meg is érdemli azt.

“Nem úszhatja meg az ember”

“Ami most történik, megérdemlem, mert ugye azt, amit az ember csinál, nem úszhatja meg. Előbb vagy utóbb úgyis sorra kerül az a büntetés” – mondta a 86 éves gyilkos az RTL riporterének.

Élete végéig börtönben lesz

A férfi beszámíthatóságát néhány hétig elmegyógyintézetben vizsgálják ki, ha a szakértők szerint beszámíthatatlan, akkor elmegyógyintézetbe küldik, ha úgy látják beszámítható, élete végéig börtönben fog maradni.

Kiemelt kép: Szupper István, a fóti gyilkos – Forrás: RTL Klub

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Gyilkosság
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…