Pofon vágta és leköpte a fia tesitanárát egy Heves megyei férfi

Szabálytalanság miatt állította ki a játékból az egyik diákját egy Heves megyei testnevelés tanár. A gyermek ezután azt állította, hogy a tanár megütötte,de később bevallotta, hogy valójában csak kitalálta, ám a gyermek apja ennek ellenére megtámadta a pedagógust. A tettest most elítélték.

Szabálytalankodott a játékban

A gyermek 2020. december 8-án a csányi iskolában, egy játék során egy társával együtt nem tartotta be a szabályokat, ezért a tanár kiállította.

A gyerek azt állította, hogy a tanár pofonvágta

A fiú, az őt ért sérelem miatt, az apjának együtt, még aznap azt állította, hogy társával együtt nem tartotta be a pedagógus pofon vágta. A történteket a felnőttek azonnal megbeszélték, mely úgy tűnt, hogy eredményre is vezetett.

Az apa másnap elment az iskolába

A fiú azonban továbbra is ragaszkodott az általa kitalált valótlan történethez, így másnap az apa újra megjelent az iskolánál, hogy számon kérje a testnevelőt az előző napi eseményekkel kapcsolatban.

A fiú nem mondott igazat

Ekkor már az iskola igazgatója nyugtatta meg az apát, hogy kivizsgálja az esetet, melyre azonnal sor is került. Ennek eredményeképpen megállapították, hogy a fiú nem mondott igazat a szülőnek a bántalmazással kapcsolatban.

A fiú beismerte a hazugságot

Az apát ez sem nyugtatta meg, így az intézményvezető a probléma végleges lezárása érdekében egy tanteremben leültette a feleket, mely során a vádlott fia elismerte korábbi állításai valótlanságát.

Az apa pofon vágta a tanárt

Az addig is ideges férfi fia kijelentésével már nem törődve egyre ingerültebb lett, majd magából kikelve ordítani kezdett a testnevelő tanárral, akit ezt követően pofon vágott.

Leköpte a tanárt

A bántalmazáskor az igazgató lépett közbe, azonban a dühöngő apa a teremből kifelé menet még egy alkalommal le is köpte a sértettet, majd távozott az oktatási intézményből.

Bíróság elé állt az apa

A Hatvani Járási Ügyészség a büntetett előéletű gyanúsítottat – a társadalomra különösen veszélyes, az utóbbi időben elszaporodott cselekménye miatt – őrizetbe vétele mellett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt állította bíróság elé.

Elítélték a férfit

 A Hatvani Járásbíróság a férfit 1 év 8 hónap szabadságvesztésre ítélte, melynek végrehajtását három év próbaidőre felfüggesztette, a próbaidő tartamára pedig elrendelte a pártfogó felügyeletét. Az  ügyészségi közlemény szerint az ítélet jogerős.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudapestKörnyéke.hu

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Erőszak
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Nyílt utcán támadta meg az anyukát: három gyermeknek kellett végignéznie, ahogy a férfi megerőszakolja a nőt

Évekre a fiatalkorúak börtönébe kerülhet az az első fokon elítélt tettes, aki tavaly május…