„A gyereket eszméletlen állapotban találta meg édesanyám, és a testvérem is nagyon közel volt már ugyanehhez az állapothoz” – testvére vallott arról, hogyan próbálta megölni kisfiát a zuglói horroranya

Letartóztatásba került az a 25 éves budapesti anya, aki begyógyszerezte a 3 éves kisfiát, majd magával is végezni próbált. A tettes azonban nem fog börtönbe kerülni, ugyanis elmegyógyintézetbe küldenék a nőt, akinek testvére azt mondta, szerelmi csalódás vezérelte, amikor gyógyszert adott a gyermekének.

Megpróbálta megölni

A gyanú szerint a nő antidepresszánst is beadott hároméves gyermekének abból a szándékból, hogy megölje őt. A gyanúsított életveszélyes állapotba került kisfiával találkozott a saját édesanyjával, aki észlelte unokája állapotát, és azonnal kórházba vitte a gyereket. A kisfiú azóta jobban van – olvasható a 24.hu oldalon.

Beismerte az anya

A nő a kihallgatáson beismerte, hogy több gyógyszert adott kisfiának. A mostani meghallgatása során nem tett vallomást.

Megszólalt a nő testvére

A zuglói házban most a nagymama és a gyerek nagybátyja él. A kialakult helyzetről a gyanúsított testvére beszélt.

Nem voltak jelei

„Anyu nagyon rossz állapotban van, iszonyatosan megviselte, ami történt, most is alszik, hogy legalább addig ne kelljen gondolkoznia” – mondta a blikk.hu-nak a férfi. Szerinte nem voltak jelei annak, hogy testvére mire készül. Egy dologra gondoltak, az pedig a szerelmi bánat, de erről nem szeretett volna beszélni.

 A nagymama gyógyszereit adta be

A kisfiú apja soha nem élt velük, így a gyerekről sem tud szinte semmit. Információk szerint a gyógyszerek a nagymamának voltak felírva, aki viszont jól elzárva tartotta azokat.

Bódultak voltak a gyógyszerektől

„A testvérem mégis megtalálta valahogy és beadta a picinek, majd ő is bevett belőle. A gyereket eszméletlen állapotban találta meg édesanyám, és a testvérem is nagyon közel volt már ugyanehhez az állapothoz” – mesélte a nő testvére.

A nagymama gyorsan reagált

A nagymama azonnal rohant a közeli rendelőbe az orvoshoz. Innen a kisfiút a Heim Pál kórházba szállították.

A gyerek jó helyen lesz

A nő testvére elmondta, hogy a gyerek valószínűleg soha többé nem kerülhet haza. Az édesapja fogja magához venni a kisfiút, ahol a férfi szerint jó helyen lesz.

Szeretnének a nővel találkozni

„A testvéremről semmit nem tudok, csupán azt, hogy beismerő vallomást tett. Mindig is összetartó, jó család voltunk, természetesen most sem hagyjuk egyedül a bajban. Azt pedig nagyon reméljük, hogy előbb vagy utóbb mi is találkozhatunk vele, és megölelhetjük” – mondta a nő testvére.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Elfogás
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Átengedte a vezetést 6 éves kisfiának: az apuka eközben a Facebookon élőben közvetítette az eseményeket, ítélet született az ügyben

2020 májusában történt a döbbenetes eset, amikor egy férfi átengedte a vezetést a mellette…