Bármit ellopott a tolvaj: így került hozzá a rózsaszín kerti flamingó, a talicska és a karácsonyi díszvilágítás

Furcsa tárgyakat sikerült ellopnia egy kiskunhalasi tettesnek, ugyanis szinte mindent vitt, amit el tudott mozdítani. A férfit nem érdekelte, ha egy rózsaszín flamingót kellett ellopnia, netán egy talicskát odébb gurítania, hiszen az ellopott tárgyai többségét mind eladta.

Kerti törpe, flamingó, világító rénszarvas?

Nem mindennapi tárgyakat lopott el magának a kiskunhalasi férfi, jóformán mindent vitt, ami a keze ügyébe került: a lopott tárgyai közt voltak karácsonyi dekorációk, kerti díszek, de egy talicska és egy műflamingó is előkerült az eljárás során.

Több helyről lopott

A rendelkezésre álló adatok szerint a 22 éves férfi több kiskunhalasi ingatlan udvaráról is lopott, volt, ahonnan a bejárati ajtó elől vitte el a karácsonyi díszítést, de volt olyan hely is, ahonnan a talicskát tolta el. A férfi 2020. december 18. és 29. között követte el a lopásokat.

Volt, ahová vissza is ment lopni

A válogatósnak egyáltalán nem mondható tolvaj tényleg szinte bármit ellopott, amit meg tudott mozdítani. A rendőrök kiderítették, hogy volt olyan hely is, ahová a férfi háromszor is visszament ellopni valamit.

Kamerák buktatták le a férfit

A különös tárgyak lopása közben több ingatlan kamerája is rögzítette a férfit, akit így a nyomozóknak könnyedén sikerült azonosítaniuk. Az egyenruhások a beazonosítást követően elfogták az otthonában a kiskunhalasi férfit.

Beismerte tettét

A rendőrök kihallgatták a lopásokkal gyanúsítható, kiskunhalasi férfit, aki az eljárás során beismerő vallomást tett. A férfi azt is beismerte, hogy a lopott tárgyainak egy részét – úgymint például a kerti törpét, horgászbotot, talicskát – eladta.

Lefoglalták a tárgyakat

Ugyan az ellopott tárgyak egy része nem került elő, de a rendőrök a többi holmit lefoglalták.

Lopással gyanúsítják

A kiskunhalasi rendőrök a 22 éves férfit kilenc lopással gyanúsítják.

Kiemelt kép: Rendőrségi fotó – Forrás: Police.hu

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Lopás
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…