Botrány a faluban: Visszavitték a tettest a gyilkosság helyszínére, nagyon bepöccentek a szomszédok

Egy idős házaspárt ölt meg a gyilkos. Miután a rendőrség számára kiderült, hogy ki lehet a tettes, a gyanúsítottat visszavitték a tetthelyre, egy Fejér megyei faluba, Kislángra. A tettest jól ismerik a helyiek, szitkozódva, könnyeiket törölgetve figyelték a rendőrségi akciót.

Botrány a faluban

“K*rva *nyád”, rohadjál meg! Ilyen és ehhez hasonló kifejezéseket szórtak a dühös szomszédok, arra a 26 éves helyi férfire, akit azzal gyanúsítanak, hogy kegyetlenül megölt egy idős házaspárt. A Tettes.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Helyszíni kihallgatás

Helyszíni kihallgatásra érkezett az a 26 éves férfi, aki a gyanúsítás szerint megölt két embert. Úgy tudni a gyilkos az idős nőt a hasán vágta meg olyannyira, hogy szinte kettévágta szerencsétlen asszonyt.

Vízóra aknába dobta az áldozatokat

A tettes, a nő 80 év körüli párját sem kímélte vele is végzett, majd mindkettőjüket a ház udvarán található vízóra aknába dobta.

Sok rendőrautó vonult ki

A körülmények és az elkövetés tisztázása érdekében most a helyszínen hallgatták ki a tettest. Nagy látványosság volt a sok rendőrautó érkezése a Fejér megyei Kisláng nevű településen.

Döbbenten nézték a helyiek

A helyiek döbbenten nézték, amikor a férfit kiszállították a kocsiból, többen dühösen ordibáltak neki, miközben a családtagok megtörve, könnyek közt néztek a feltételezett elkövető, a tettes szemébe.

Félnek a faluban

A településen több helyi arról beszélt, hogy félnek. Egy nyilvános Facebook bejegyzésben pedig többen a gyilkos férfi fejét követelik.

Tegnap történhetett a gyilkosság

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. március 7-én 6 óra 45 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi hiába kereste Kislángon ismerősét, ezért otthonához ment, ahol a földön vérnyomokat talált.

Két holttest

A kiérkező rendőrök a helyszínen egy nő és egy férfi holttestét találták meg, és már a helyszínen megállapították, hogy halálukat idegenkezűség okozta.

Életfogytiglant kaphat

Ha a gyanúsítottról a bíróság kimondja, hogy valóban ő a tettes, akár élete végéig börtönben maradhat. A dühös helyeket elnézve, sokan erre számítanak. A Tettes.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Deltahírek.hu/Ács Krisztián

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Gyilkosság
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

“Nem úszhatja meg az ember” – ezt mondta a fóti gyilkos, aki élettársa lányát végezte ki a nyílt utcán

Utólag kicsit megbánta, hogy megölte élettársa lányát, az 51 éves fodrásznőt a 86 éves fót…