Közmunkások lopták el egy család 100 ezer forintot érő díszállatát: Borisz Kisköre büszkesége volt

Közmunkások lopták el Boriszt a pávát. A tettesek azt gondolták, hogy egy díszes csirke, így végül megfőzték. Az állat tulajdonosa a közösségi oldalán szólalt meg.

Megfőzték a díszes madarat

Közmunkások elloptak egy százezer forint értékű pávát egy családi háztól Kiskörén. Miután elvitték az állatot megölték, megfőzték és megették. Egy páva 50 évig is élhet, Borisznek 5 év jutott – írta a páva tulajdonosa, Hoffer Lehel a Facebookon.

Szabadon élt a madár

Hoffer úr elmondása szerint a Borisz nevű hím páva öt éve élt családjukban: 4 évet Jászberényben, idén pedig Kiskörén, ahol szabadon járkált az udvarban és a környéken.

Sokan szelfiztek Borisszal

Borisz igazi turistalátványosság volt, sokan rendszeresen látogatták az állatot, és megszokott dolog volt, hogy elhozták a gyerekeket és megcsodálták, megsimogatták, és szelfiztek vele.

Elvitték és megfőzték

A férfi elmondása szerint pár nappal korábban vették észre, hogy a nagyjából százezer forintot érő állat eltűnt a kertből, és hiába járták körbe a várost, nem találták. Végül megtudták, mi történt. A ház előtt dolgozó közmunkások amíg nem figyelt oda a tulajdonos ellopták a színpompás madarat, elvitték és megfőzték.

Nem a közmunkásokat akarja bántani

Hoffer Lehel ezután nem rejtette véka alá mit gondol ezekről az emberekről. Így fogalmazott: „Szavakban le sem tudom írni, mit érzek most. És most félreértés ne essék. Egy rossz szavam sincs azok felé akik közmunkával foglalkoznak. Nem. Nem ellenük irányul ezen posztom” – írja a férfi.

Tollak nélkül 1 kg-ot sem nyom az állat

„Szerencsétlen állat 1 kg súlyú sincs összesen a tollait leszámítva. Értéke körülbelül 100.000 magyar forint. De kérdezem én, még ha nem is ismeri ezt a számot, nem látja, hogy ez egy nemes állat? Ránézésre nem lehet észrevenni, hogy nem egy haszonállatról beszélünk?

Az idióták, ha eladták volna 100 kg húst vehettek volna az árából

Ezek az emberek, a primitív hozzáállásukkal, átlagon bőven aluli IQ-jukkal megáldva, csak annyit láttak, hogy egy csirke szerű állat. Annyi eszük nem volt, hogy eladják egy kereskedőnek, vagy bárkinek aki ezekkel foglalkozik. Nem. Ők megfőzték azt a ~80 dkg-s állatot. Körülbelül 100 kg húst kaptak volna érte a boltokban, ha eladják inkább az állatot.

Van választójoguk

Ezekután, mint akik jól végezték dolgukat el is mesélték ismerőseiknek, így jutott el hozzánk is az információ” – írta a páva tulajdonosa a közösségi oldalán, aki azt is hozzáteszi, hogy ezek az IQ-bajnokoknak is van választójoguk.

Kiemelt kép forrása: Facebook/Hoffer Lehel

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Lopás
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Milliós értékben loptak tolvajok egy kalocsai iskolából: a tettesek főleg kerti gépeket vittek magukkal

Gyorsan sikerült beazonosítaniuk a kalocsai egyenruhásoknak azokat a tetteseket, akik egy …