Utcán vonszolta, majd halálra verte részeg barátnőjét egy román férfi

Meghosszabbították az előzetes letartóztatását annak a román állampolgárságú férfinak, aki 2020 márciusában olyan durván megverte az ittas barátnőjét, hogy a nő belehalt a sérüléseibe. A tettes meghosszabbított letartóztatásáról a Kecskeméti Törvényszék döntött.

Tavaly nyáron kerültek kapcsolatba

A férfi és a nő között tavaly nyáron bontakozott ki érzelmi kapcsolat: a nő alkalmanként átment a Lajosmizsén élő férfihoz, azonban tartós kapcsolat nem alakult ki köztük – írja a 24.hu.

Gyakoriak voltak a veszekedések

A páros között nem alakult ki komolyabb szerelem, mivel a nő nem csak a román férfival tartott fent közelebbi kapcsolatot, így emiatt gyakoriak is voltak a veszekedések. A férfi és a nő is rendszeresen fogyasztott alkoholt, a férfi részegen– mások szeme láttára is – többször kiabált a barátnőjével.

A támadás napján is italoztak

A páros a támadás napján is együtt mentek el iszogatni egy lajosmizsei büfébe, ahol mind a ketten lerészegedtek. A nő az ital miatt bizonytalanul kezdett járni, beszédét alig lehetett érteni. A férfi aznap is kiabálni kezdett a nővel, mert a párja más férfiakkal táncolt együtt az este folyamán. Amikor úgy döntöttek, hogy hazaindulnak, a férfi a karjánál fogva vezette a nőt, majd ismét veszekedni kezdtek.

Megverte a nőt

A hazaút során a férfi bántalmazni kezdte a barátnőjét, egyszer tenyérrel, majd kétszer ököllel ütötte meg az arcát. A súlyosan ittas nő emiatt elvesztette az egyensúlyát és a földre esett, majd a férfi rugdosni kezdte a védekezésre képtelen nő testét és alsó végtagjait. A nő megpróbált elkerülni a férfitól, de ő csak folytatta a verést. A támadó többször is megütötte és megrúgta a nő testét és végtagjait.

Földön vonszolta

A férfi addig verte a szerencsétlen barátnőjét, hogy a nő már képtelen volt saját magától lábra állni. Ekkor a férfi a vállára vette a nőt és úgy indult el vele. A cipelés során elszakadt a nő kabátja, így ő a földre zuhant: a férfi végül a földön kezdte el vonszolni a nőt, majd ismét a vállára vette, úgy vitte el az albérletébe, ahol az ágyba fektette. Ekkor már nem élt a barátnője.

Nem élte túl

Amikor a férfinek másnap reggel feltűnt, hogy a barátnője nem élte túl a támadást, értesítette a munkaadóját, hogy a barátnője meghalhatott. A munkáltató ekkor riasztotta a mentőket és a rendőrséget.

Fejsérülésébe halt bele

A nő súlyos sérüléseket szenvedett el a kegyetlen és elhúzódó bántalmazás során. A hatóságok számos sérülést találtak a nő testén, és megállapították, hogy a halála a komoly fejsérülései miatt következett be.

16 év fegyház lehet a büntetés

Az ügyészség 16 év fegyházat, valamint tíz év közügyektől való eltiltást, illetve kiutasítást kért a támadóra arra az esetre, ha az előkészületi ülésen beismerné bűntettét és lemondana a tárgyaláshoz való jogáról. A román állampolgárságú férfi nem ismerte el az emberölést, sőt, azt állította, hogy ő csak kétszer ütötte meg a barátnőjét.

Kiemelt kép: illusztráció

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Gyilkosság
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Átengedte a vezetést 6 éves kisfiának: az apuka eközben a Facebookon élőben közvetítette az eseményeket, ítélet született az ügyben

2020 májusában történt a döbbenetes eset, amikor egy férfi átengedte a vezetést a mellette…