A dédmamának küldte haza a pénzt a strici , a többit drogokra költötte – ez várhat rá

18 éves barátnőjét vette rá egy 22 éves férfi, hogy prostituáltként keressen pénzt nekik a közös jövőjükért, majd egy másik lányt is futtatott, Nyugat-Európában. A szegedi férfi drogozott abból a pénzből, amit a lányok kerestek, a többi részét pedig Magyarországra utalta a dédmamájának, aki tisztában volt vele, hogy milyen tisztességtelen bizniszből származik dédunokája keresete. A tettesre, most akár 5 év börtönbüntetés is várhat.

Prostituáltakat futtatott

Megkezdődött a Szegedi Törvényszéken annak az emberkereskedelemmel vádolt 22 éves férfinak a büntetőpere, aki prostituáltakat futtatott Nyugat-Európában. A korábban Ausztriában már felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt férfit fenyegetéssel, üzletszerűen elkövetett emberkereskedelemmel, kerítéssel és kitartottsággal, valamint kábítószerrel való visszaéléssel vádolják – írja a 24.hu

Rábeszélte a 18 éves lányt a prostitúcióra

A férfi családi és baráti körében többen éltek Nyugat-Európában folytatott prostitúciós tevékenységből. A vádirat szerint a férfi elhatározta, hogy a hozzá érzelmileg kötődő, 18 éves, naiv és befolyásolható személyiségű lányt anyagi haszon reményében ráveszi, hogy prostituáltként dolgozzon.

Azt ígérte, jó életük lesz

Elhitette vele, hogy a prostitúció jól jövedelmez, az abból származó pénzből megalapozhatják a szülőktől különálló közös életüket, majd együtt Németországba utaztak.

Egy másik nőt is futtatott

A férfi elhatározta, hogy ezzel egy időben egy vele szintén érzelmi kapcsolatban álló, de már prostituáltként dolgozó nő tevékenységét is felügyelni fogja.

Életveszélyes fenyegetés

A nőt többször életveszélyesen megfenyegette, majd a két nőt egyszerre futtatta előbb Németországban, majd Dániában.

Beteg lett

A nők egyike egészségügyi problémák miatt 2017 augusztusáig, míg a másik 2018 márciusáig folytatta a fiatal férfi felügyelete mellett a szexuális szolgáltatást.

400 ezer forint a dédinek

A férfi a megszerzett összeg egy részét, mintegy 400 ezer forintot pénzküldő szolgáltatókon keresztül eljuttatta a dédnagymamájának. Ő ismerte a pénz eredetét, de rendszeresen felvette azt Szegeden.

Kokain

A fiatalember kokaint fogyasztott az elfogása előtt. Az ügyész az előkészítő ülésen a vádlott beismerése esetére öt év fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt.

5 évet kaphat

A férfi a kábítószerrel visszaélés vétségében és a kitartottság bűntettében vallotta csak magát bűnösnek, így ügyében tárgyaláson dönt majd a bíróság.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Kékvillogó.hu

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Prostitúció
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Kiszabadult a börtönből, de rögtön elkövetett egy kettős gyilkosságot: életfogytig tartó börtönt is kaphat az ismerőseivel végző férfi

Alighogy kiszabadult a börtönből, de rögtön el is követett egy kettős gyilkosságot a tette…