Kuplerájt üzemeltetett egy „madam” Budapesten: az örömtanyán egy kiskorút is munkára kényszerítettek – ez várhat a tettesekre

Egy 27 éves nő üzemeltetett bordélyházat Budapesten, aki fiatal kora ellenére már Angliában megtanulta, hogyan kell működtetni a bizniszt. Kiderült, hogy a tettes és társa erőszakkal egy kiskorú lányt is munkára kényszerített a kuplerájban.

Emberkereskedelem és bordély

A nő elleni vád egyrészt bordélyház üzemeltetése, másrészt minősített emberkereskedelem bűntette és a gyermekprostitúció kihasználása.

Ingatlanokat bérelt

A vádirat szerint még 2017-ben és 2018-ban a 27 éves nő magyar nőket szervezett be prostitúciós tevékenységek végzéséhez. Először az Egyesült Királyságban, majd Budapesten tevékenykedett a „madam”. Ennek érdekében ingatlanokat bérelt, amelyeket bordélyházként üzemeltetett.

Mindent megszervezett a “madam”

Gondoskodott arról, hogy a szexuális szolgáltatást nyújtó nők az ügyfelek rendelkezésére álljanak, az interneten hirdette a szolgáltatásokat, telefonon egyeztetett a hirdetésekre jelentkező ügyfelekkel, meghatározta az árakat, illetve döntött a bevételek elosztásáról.

Nyolc nőt használt ki

Átlagosan, egyszerre 4-8 nőt használt ki és közel 6,8 millió forintra tett szert. A magyarországi tevékenysége során beszervezett egy általa is tudottan kiskorú személyt, amelyben féltestvére, egy 22 férfi volt segítségére.

Egy kiskorú lányt is munkára kényszerítettek

A férfi elsőnek érzelmileg került közel a kiskorúhoz, majd a testvérével fokozatosan bevonták a prostitúciós tevékenységbe, megtiltva, hogy erről bárkinek beszéljen; a telefonos kommunikációját is ellenőrizték. Amikor a kiskorú ki akart szállni, a férfi szóbeli és fizikai erőszakkal ezt megakadályozta.

Bűnügyi felügyelett alatt vannak

A bűncselekményeknek 2018 június elején a BRFK nyomozói vetettek véget, akik a testvérpárt őrizetbe vették. A gyanúsítottak a nyomozás egy része alatt letartóztatásban voltak, a nő jelenleg is bűnügyi felügyelet alatt áll.

Kizsákmányolás és más bűncselekmények

A Fővárosi Főügyészség a nővel szemben több rendbeli, bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítése, ezen túl mindkét terhelt ellen gyermekprostitúció kihasználása, valamint kizsákmányolás céljából, kiskorú sérelmére, üzletszerűen elkövetett emberkereskedelem miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékhez.

Börtönt kér az ügyész

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság ítélje mindkét vádlottat letöltendő fegyházbüntetésre, illetve tiltsa el a közügyek gyakorlásától, valamint rendeljen el velük szemben vagyonelkobzást, továbbá tiltsa el őket a kiskorúakat érintő foglalkozásoktól.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudapestKörnyéke.hu

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Prostitúció
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…