A helyeik rettegnek attól a családtól, akinek egyik tagja elgázolta a kukásokat Mándokon – állítólag több illegális biznisz miatt élnek jómódban

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mándokon mindenki fél attól a családtól, akinek egyik tagja a kukások közé hajtott, majd életveszélyesen megfenyegette őket. A H. család a helyiek elmondása szerint nagyon jó módban él, ám a pénzük állításuk szerint olyan üzletekből származik, mint a prostitúció, a drog és az uzsora. A tettes H. Bertalan rettegésben tartja az egész falut.

Kukások közé hajtott

A Tettes.hu is beszámolt arról, hogy egy férfi a Nyíregyházához közeli Mándokon bepöccent a kukásokra, autóval fékezés nélkül közéjük hajtott, kettőt elgázolt, majd a sérülteket pedig megöléssel fenyegette.

Elfogták a rendőrök

A munkások a közeli kisboltba menekültek. Bezárták az ajtót, de az őrjöngő autós be akarta törti. Közben szóltak a rendőröknek, akik elfogták a dühös autóst, emberölés kísérlete miatt és az utasát, aki az egészben segített neki.

Mindenki retteg tőlük

A H. Bertalantól, a gázolótól mindenki retteg a településen. Állítólag a népes család viszonylagos jómódját drogból, prostikból és uzsora bevételeikből finanszírozzák. Sokan vannak kiszolgáltatva nekik. Nyíltan senki nem mer beszélni a családról és a tetteikről – írja a Frissmédia.hu.

Nekiment a temető kerítésének

Három hónappal ezelőtt a H. család egyik tagja luxusautójával a település egyik temetőjének a betonkerítésébe csapódott bele, állítólag akkor is közrejátszhatott a drog. Utasa, egy 18 éves lány azóta mozgásképtelen, Budapesten próbálják talpra állítani. Az a baleset a H. család egyik fiúgyermekének házától nem messze történt.

Balhés legények

“Balhés legények, jobb velük nem szóba állni, messziről elkerülni őket” – mondta egy helyi lakos.  Házuk előtt mindig több nagyértékű luxusautó is parkol.

Csak a munkájukat végezték

A kukások a rendőröknek elmondták, hogy csak a munkájukat végezték, amikor egy autó érkezett melléjük. Kiszállt a sofőr, az egyik munkást szidalmazni kezdte, aztán bántalmazta.

Egyel volt baja, hármat gázolt el

Hogy a konfliktus miből eredt pénteken Mándok főutcáján, jelenleg nem tudható. Ami biztosnak tűnik, hogy H. Bertalannak egy emberrel volt gondja, de ez nem akadályozta meg abban, hogy a négy ember közül hármat elgázoljon.

Az orvosi rendelőben tartóztatták le

A rendőrök a sofőrt a közeli orvosi rendelőben tartóztatták le, ahová bevitte megsérült rokonát. Ő a munkásoknak csupán segíteni akart, de őt is elgázolta.A mentőszolgálat munkatársai a sérülteket kórházba vitték, mindannyian könnyű sérüléseket szenvedtek.

Őrizetbe vették H. Bertalant

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki H. B. 38 éves és M. I. 40 éves mándoki lakosokat. H. B.-t őrizetbe vették, a bűnsegédi magatartással gyanúsított társa szabadlábon védekezhet.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudapestKörnyéke.hu

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Testi sértés
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Járókelők mentették meg annak az idős asszonynak az életét, akinek egy fegyházból szabadult férfi tört az életére

Fegyházból szabadult férfi rontott rá az idős Anna nénire az otthonában. A tettes pénzt kö…