Kukásokat gázolt el a bepöccent férfi, majd azzal fenyegetőzött, hogy megöli őket

Döbbenetes dolog történt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mándokon. Egy feldühödött dühös autós a kukások közé hajtott, kettőjüket elgázolta, majd azzal fenyegetőzött, hogy kioltja az életüket. Szerencsére a megtámadott férfiak eltudtak menekülni, a rendőrség pedig nem sokkal később elfogták a tettest.

Bepöccent az autós

Hulladékszállítást végző munkások kértek segítséget a rendőrségtől tegnap, december 4-én a Nyíregyházához közeli Mándokon. A segélyhívóra tett bejelentésben elmondták, hogy munkájukat végezték, amikor egy autó érkezett, amelynek a sofőrje kiszállt, és egyikükkel szemben támadólag lépett fel, szidalmazta és bántalmazta.

Visszajött és gázolni akart

Az ismeretlen férfi ezután visszaült autójába és elhajtott. Kis idő múlva az autós visszatért, és nagy sebességgel, fékezés nélkül a szemétszállító autó mellett álló munkások közé hajtott gépkocsijával.

Az elgázolt munkástól betört szélvédő

A képhez tartozó alt jellemző üres; rendorseg-elfogas-mandok-2-p.jpg a fájlnév

Két embert elütött

Kettejüket, valamint egy időközben segítő szándékkal odaérkezett férfit elgázolt, csupán a hulladékszállító tehergépkocsi sofőrjének sikerült kitérni az útjából.

A sérültek felugrottak és menekülni kezdtek

A gépkocsiban ekkor már ketten utaztak, és a gázolás után az utas szállt ki a járműből, és szitkozódva a földön fekvő sérültek felé indult, akik igyekeztek mielőbb talpra állni és elmenekülni.

Egy kisboltba szaladtak a dühös férfi elől

A munkások egy közeli vegyesboltban kértek menedéket a rendőrök megérkezéséig. Támadóik oda is követték őket, az üzlet belülről lezárt ajtajában állva követelték, hogy jöjjenek ki, és megöléssel fenyegették őket.

Megérkeztek a rendőrök

A kiérkező záhonyi rendőrök az elkövetőket a helyszínen elfogták, a sofőrt pedig a közeli orvosi rendelőben, ahová bevitte megsérült rokonát, aki a munkásoknak csupán segíteni akart, de őt is elgázolta.

A mentők kórházba vitték a sérülteket

A mentőszolgálat munkatársai a sérülteket kórházba vitték, mindannyian könnyű sérüléseket szenvedtek, aznap kijöhettek a kórházból.

Emberölés kísérlet miatt kell felelniük

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki H. B. 38 éves és M. I. 40 éves mándoki lakosokat. H. B.-t őrizetbe vették, a bűnsegédi magatartással gyanúsított társa szabadlábon védekezhet.  

Kiemelt kép forrása: Rendőrség

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Testi sértés
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Járókelők mentették meg annak az idős asszonynak az életét, akinek egy fegyházból szabadult férfi tört az életére

Fegyházból szabadult férfi rontott rá az idős Anna nénire az otthonában. A tettes pénzt kö…