Bozótvágóval és borosüveggel támadt a feleségének az iszákos férfi – a gyerekeit sem kímélte

Egy borosüveggel ment neki a feleségének egy férfi Csongrádban. A tettes erőszakossága odáig fajult, hogy le akarta vágni a neje fejét, valamint a kisfiát sörrel itatta, de a két éves kislányát is bántalmazta. A félelemben tartott asszonyt az alkoholista férfi többször is megfenyegette halálosan.

Ordibált párjával a részeges férfi

2016-tól 4 éven keresztül az iszákos férfi rendszeresen kiabált és veszekedett hódmezővásárhelyi otthonában párjával. Vitáik során rendszeresen méltóságot súlyosan sértő, trágár kifejezésekkel illette a nőt, akit lökdösött, ököllel és tenyérrel is megütött.

Borosüveggel vágta fejbe az asszonyt

Egyik alkalommal a hangos éjjeli veszekedésre a gyermekek is felébredtek, és szemtanúi voltak annak, ahogyan édesanyjukat a férfi egy üres borosüveggel fejbe vágta.

Le akarta vágni a fejét

Emiatt az asszony feje vérezni kezdett. De olyan eset is volt, amikor földre lökte a nőt, és egy bozótvágó kést szegezett a tarkójához, azt állítva, hogy levágja a fejét.

Gyilkossággal fenyegette

Féltékenységében azzal fenyegette az asszonyt, hogy meg fogja ölni, el fogja ásni a kertben, illetve felakasztja.

Rendőrt hívtak

Néhány családi veszekedéskor sor került rendőrségi intézkedésre, hol az asszony, hol a testvére, de még a szomszédok is rendőrt hívtak a helyszínre.

Gyermekeit itatta

A férfi a gyermekeket több alkalommal is alkohollal kínálta meg. Két és fél éves fiával a többi gyerek előtt sörrel koccintott és meg is itták együtt az italt. De olyan is előfordult, hogy egy égő cigarettát adott neki, amibe a kisfiú beleszívott. A rendrakásra pedig még önállóan nem képes kétéves kislányt pedig arcon ütötte, mert nem pakolta el a játékait.

Vádat emeltek

A férfi a vád tárgyává tett cselekményeivel a kiskorúak nevelési, felügyeleti és gondozási feladataiból fakadó kötelezettségét súlyosan megszegte, s ezzel a gyermekek testi, értelmi erkölcsi és érzelmi fejlődését veszélyeztette.

Több bűncselekmény miatt is felelnie kell

A járási ügyészség kapcsolati erőszakkal, kiskorú veszélyeztetésével és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértéssel és más bűncselekményekkel vádolja az elkövetőt.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudapestKörnyéke.hu

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Testi sértés
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Kiszabadult a börtönből, de rögtön elkövetett egy kettős gyilkosságot: életfogytig tartó börtönt is kaphat az ismerőseivel végző férfi

Alighogy kiszabadult a börtönből, de rögtön el is követett egy kettős gyilkosságot a tette…