Tragédiával végződött a Pest megyei szilveszteri buli: a tettesek még a hűtőszekrényt is kipakolták

Elfajult Pest megyében egy szilveszteri buli, amely során egy 56 éves férfi gyilkosság áldozata lett. Mint kiderült, a dunavarsányi férfit egy bűnbanda látogatta meg az év végén, a tettesek közt pedig volt egy 14 éves lány is.

Egy éve történt a gyilkosság

2020. január 4-én családtagjai holtan találtak nappalijában egy 56 éves dunavarsányi férfit. A helyszínen nem merült fel bűncselekmény gyanúja, ezért közigazgatási hatósági eljárás indult az elsődleges orvosi vélemény szerint a 2019. év utolsó napján bekövetkezhetett halál körülményeinek tisztázására.

Emberölés miatt nyomoztak

Az igazságügyi orvosszakértő bevonásával végzett boncolás alkalmával öt nappal később a férfi testén bántalmazásból eredő sérüléseket rögzítettek, ezért az eljárást a büntetőeljárás szabályai szerint, emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatták a Pest megyei életvédelmi nyomozók.

Több embert állítottak elő

2020. január 10-én este két férfit és két nőt állítottak elő. Akkor a 36 éves B. Krisztián, élettársa a 41 éves N. Károlyné, és a nő fia, a 18 éves N. Tamás ellen indítottak eljárást, utóbbi barátnője első körben tanúként szerepelt az ügyben. A most 19 éves N. Nikolettáról azonban később kiderült, részt vett az élet elleni cselekményben, ezért őt, majd egy ötödik szereplőt, egy most 15 éves lányt is gyanúsítottként számoltattak el.

Egy szilveszteri partinak indult a rémes éjszaka

Egy pár és a nő 18 éves fia Szilveszter este Dunavarsányba utazott a nagyszülőkhöz ünnepelni, ahogyan ezt korábban a BudaPestkörnyeke.hu is megírta.  Itt csatlakozott hozzájuk egy másik nő és a 14 éves lány is.

Rabolni indultak

23 óra körül meglátogattak az 56 éves férfit, már azzal a szándékkal, hogy pénzt szerezzenek tőle. Koccintottak, italoztak, aztán valamin összevitatkoztak a házigazdával, és távozniuk kellett. 

Visszamentek a házba

Nem sokkal később azonban visszamentek, és a büntetett előéletű férfi betörte az ajtót, majd akkorát húzott be a házigazdának, hogy az elesett és eszméletét vesztette. A nő és fia közben átkutatták a házat, és összeszedték az értékesebb tárgyakat.

Rátámadtak a házigazdára

Időközben magához tért a házigazda, a 19 éves fiú pedig késsel támadt rá, követelve, hogy mondja meg, hol van a pénze. B. K. többször fejbe rúgta, az akkor 14 éves lány pedig hátba rúgta a földön fekvő férfit. A férfi viszont nagy valószínűséggel hallgathatott, mert támadói dühükben elkezdték rugdosni, különböző tárgyakkal dobálni, és az étkezőasztalt is ráborították.

Meghalt a férfi

Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Ezután a banda elkezdte kipakolni a házat.

Kiürítették a hűtőszekrényt

Kiürítették a hűtőszekrényt, az ott talált szalonnát, tojást, süteményt, valamint a ház többi részében felkutatott ékszereket, kozmetikai cikkeket nejlonszatyorba pakolták, majd áldozatukat sorsára hagyva elmenekültek a helyszínről.

Négy nap múlva találták meg a holttestet

A dunavarsányi férfi holttestére csak négy nappal később találtak rá családtagjai. Az első orvosi vélemény alapján még nem merült fel bűncselekmény gyanúja. Majd a boncolásnál derült ki, hogy bűncselekmény történt. Erről részletesen ebben a cikkében írt részletesen a BudaPestkörnyeke. hu

Előzetesben van a bűnbanda

Az öt, jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsítottal szemben a Pest megyei rendőrök befejezték a nyomozást, a nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárás iratait átadták az ügyészségnek.

Kiemelt kép: az egyik elkövető elfogása – Forrás: Police.hu

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Gyilkosság
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…