Volt párja ölte meg a Karcagról eltűnt kétgyermekes anyát: megszólalt az áldozat édesanyja

Volt élettársa végzett két nappal karácsony előtt a Karcagról eltűnt Kiss Marianna Évával. A tettes hosszú ideig azt hazudta, a Dunába dobta a holttestet, de mint kiderült, egy erdőben ásta el a kétgyermekes anyukát.

Nyomtalanul tűnt el a 24 éves nő

Behívták a rendőrségre annak a 24 éves nőnek az édesanyját, aki karácsony előtt két nappal tűnt el Karcagról. Lázsok Évának a rendőrök egy fotót mutatták, amelyen lánya ruhái voltak, ám az eltűnt nőről semmit sem mondtak az édesanyjának.

Volt párja váratlanul látogatta meg

Annyit lehetett még tudni, hogy Kiss Marianna Éva két gyermekével volt otthon, amikor volt párja váratlanul meglátogatta őket. A volt élettárs azt állította, hogy a nő, miután ittak egy kávét, felöltözött és elment otthonról. Ezután már nem tért haza, életjelet nem adott magáról.

Eltűnt személyként kezelték

Marianna édesanyja bejelentést tett a rendőrségen, lányát eltűnt személyként kezelték. Lázsok Éva a Kekvillogo.hu-nak elmondta, kérte a rendőröket, hogy bűncselekmény áldozataként kezeljék Marianna eltűnését, és hallgassák ki volt párját. Az édesanya szerint semmilyen jel nem mutatott arra, hogy lánya el akarná hagyni gyermekeit.

Csomagtartóba tette a holttestet

Később az is kiderült, hogy a nő korábban négy évig élt a kisebbik gyermeke apjával egy Lajosmizséhez közeli településen. És a fiatalember ide is költözött vissza Karcagról a szakításuk után. Az ezredes beszámolója szerint a férfi nem tudott minden kérdésre megfelelő válasszal szolgálni, ezért az életellenes bűncselekményekkel foglalkozó kollégáik is bekapcsolódtak a nyomozásba. Ezt követően B. Attila nem jelent meg az idézésre, ezért előállították a felkutatása után. B. Attila elmondta, hogy december 22-én összevitatkozott a volt párjával, ez tettlegességig fajult, melynek következtében a fiatalasszony meghalt. Ezt követően B. Attila a csomagtartójába tette a holttestet, majd később a Dunába süllyesztette, a ruháit pedig szétszórta a lajosmizsei erdőben.

Mégsem a Dunába dobta

Mint megírtuk a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak hatásos kihallgatás-technikai kérdéseire 2021. január 7-én – folytatólagos gyanúsított kihallgatásán –B. Attila beismerte, hogy áldozatát nem a folyóhoz vitte, hanem lakhelyének közelében elásta.

Megtalálták a holttestet

A nyomozók még aznap megtalálták a holttestet a Felsőlajos közelében.  Az eljáró hatóság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit. 

A férfi megpróbálta átverni a rendőröket

A rendőrség tegnap közölte: a nyomozók hatásos kihallgatástechnikai kérdéseire a férfi csütörtökön beismerte, hogy áldozatát nem a folyóhoz vitte. A Bors megtudta azt is, hogy a férfi a gyilkosság előtti napon üzenet váltott a volt párja húgával, akinek ezt írta: „Nagyon csúnyán beszélt velem. Inkább akkor megyek, amikor anyád otthon van. Nem akarom Marcsit megölni vagy elverni.”

Kiderült: 130 km-t utazott a férfi Marianna holttestével a csomagtartóban

Kiderült: Attila pizsamában és köntösben végezhetett a lánnyal. „Remélem, hogy nem kell azonosítanom, képtelen lennék rá, hogy megnézzem ilyen szörnyű állapotban. Nem úgy akarok majd rá emlékezni. Borzasztó belegondolni, hogy a gyilkosság napján úgy utazott 130 kilométert Karcagtól Attila a hároméves gyermekükkel, hogy a lányom közben a csomagtartóban feküdt. A gyerekek nem tudják, hogy mi történt, nem tudom, hogy fogom elmondani nekik. A rendőrök azt mondták, hogy a holttest épségben volt, szerencsére nem darabolták fel.” – mondta el sírva Marianna édesanyja a Borsnak.

Kiemelt kép: Police videó

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Gyilkosság
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…