Betörés miatt mentek ki a budapesti lakáshoz: droglabor fogadta a rendőröket

Valóságos droglabort kellett felszámolnia a budapesti rendőröknek, miután lakásbetörések miatt ellenőriztek egy fővárosi lakást. A tetteseket, a bérlőt és társát elfogták, majd kezdeményezték a letartóztatásukat.

Lakásbetörés miatt mentek ki

A rendőrségi honlapon azt írták, hogy a BRFK Felderítő Főosztály és a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói csütörtökön egy lakásbetörés-sorozat miatt mentek ki egy 11. kerületi lakásba, ahol egy droglabort találtak.

Fotó a helyszínről:

Álnéven bérelték

Az eljárásban kiderült, hogy a lakást álnéven bérelte ki egy férfi, aki ellen négy elfogatóparancs volt érvényben. A gyanú szerint a férfi és társa a lakást kábítószer előállításához és tároláshoz használták.

Rengeteg drogot találtak

A rendőrök a lakásban és a feltételezett elkövetők tartózkodási helyén három kilogramm marihuánát, öt kilogramm amfetamint és kábítószer előállításához szükséges vegyszereket találtak.

21 millió forint értékben volt ott kábítószer és ez még nem minden

A rendőrség a két férfit elfogta, és 21 millió forint értékben kábítószert, valamint 45 millió forint értékben luxusautókat foglalt le.

Fotó a helyszínről:

Luxusautókat is lefoglaltak

Letartóztatták őket

A nyomozók a 43 éves és a 46 éves férfit kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat – olvasható a közleményben.

Az elfogás:

Fotók és kiemelt kép: Police

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Drog
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…