Lecsaptak a rendőrök a budapesti dílerekre: letartóztathatják az elkövetőket

A budapesti Széchenyi rakparton állították meg a rendőrök azt az autóst, akin keresztül eljutottak egy drogdílerhez. Az elfogást követően a rendőrök kábítószer-kereskedelem miatt indítottak eljárást a tettessekkel szemben.

Széchenyi rakparton intézkedtek

A budapesti belvárosban járőröző rendőrök állítottak meg egy autóst a Széchenyi rakparton, akinek a kocsijából szúrós marihuánaszag áramlott ki, ezért az egyenruhások el is döntötték, hogy komolyabban is átvizsgálják a járművet.

Előkerült a kábítószer

A rendőrök az átvizsgálás során megtalálták a 34 éves férfi egyik belső kabát zsebében a kábítószert, így B. Krisztiánt előállították a kerületi rendőrkapitányságon. A rendőrség információi szerint a férfi kereskedelmi céllal szerzett a tiltott anyagból.

Folytatták a nyomozást

A rendőrök nem álltak le, és tovább folytatták a nyomozást a drogüggyel kapcsolatban, és eljutottak egy másik terjesztőhöz, akit 2020. január 5-én fogtak el 13. kerületi lakásában.

Több mint egy kilogramm

A rendőrök alaposan átkutatták a 13. kerületi terjesztő lakását, ahol összesen több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak, illetve a drog adagolásához, árusításához szükséges eszközöket is lefoglaltak – többek között kétezer simítózáras műanyag tasakot.

A rendőrök több mint egy kiló kábítószergyanús anyagot találtak

A budapesti lakásban a fehér por mellett találtak zöld növényt is

A rendőrök a kábítószert lefoglalták

Kihallgatták őket

A budapesti nyomozók a 34 éves B. Krisztiánt és a 46 éves J. Zsuzsannát kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Kiemelt kép: Rendőrségi fotó – Forrás: Police.hu

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Drog
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…