Budapesti pizzázóból vitték el M. Richárdot: a tettes droggal ünnepelte a szilvesztert

Szilveszterkor ismét meggyűlt a baja a rendőrökkel M. Richárdnak, a Dózsa György úti gázolónak, akinek ezúttal az volt a bűne, hogy kábítószert fogyasztott egy Nyugati téri pizzériában. Az első fokon 4 év börtönre ítélt tettes ellen kábítószer birtoklása miatt indult eljárás a rendőrségen.

Hiába ítélte el a bíróság

M. Richárdot két ember halálával és egy életveszélyes sérüléssel járó gyorshajtásos eset miatt ítélték el első fokon négy év fogházra, valamint a vezetéstől is örökre eltiltották, azonban ez úgy tűnik, egyáltalán nem foglalkoztatja a férfit: most egy Nyugati téri pizzázóból állították elő a rendőrök kábítószer-birtoklás miatt – írja az ATV.

3 évvel ezelőtt történt a végzetes baleset

M. Richárd balesete 2017. május 15-én történt. A vád szerint M. Richárd vezetői engedély nélkül a megengedett 50 km/órát jelentősen meghaladó, 135–140 km/óra sebességgel közlekedett a Dózsa György úton a Kassák Lajos utca irányába. Ekkor érkezett a kereszteződésbe a 47 éves N. József, aki szabálytalanul, kis ívben kanyarodott be a nagy sebességgel érkező M. Richárd elé, úgy, hogy nem adta meg neki az elsőbbséget.

Több balhéja is volt M. Richárdnak

M. Richárd nem csak a Dózsa György úti gázolása során keveredett bajba: hihetetlen, de M. Richárd a Borkai Zsolt korábbi fideszes, volt győri polgármester bukását okozó videó körüli botrányban is nyakig benne volt. Neki is megvolt az a titkos pendrive, ami Borkai szexvideóját tartalmazta, és egy rejtélyes beszélgetésen, a Four Seasons hotelben össze is hozta az állítólagos zsarolót és Kubatov Gábor embereit.

10 embert állítottak elő

A hírcsatorna információi szerint M. Richárdot egy Nyugati téri pizzázóból állították elő a rendőrök, amiért kábítószer volt nála. Ugyanakkor az egyenruhások nemcsak a Dózsa György úti gázoló ellen intézkedtek kábítószer birtoklása miatt, hanem további kilenc ember esetében is.

Nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban

M. Richárdot és az ügyvédjét is megpróbálta felkeresni a tévécsatorna, azonban kérdéseikre semmis választ kaptak a védőtől: „ügyfelem az eljárás jelenlegi szakaszában nem kíván az üggyel kapcsolatban nyilatkozni” – írta az ügyvéd.

Elzárkóznak a kérdések elől

A csatorna kérdésként feltette az ügyvédnek, hogy tudnának-e vele bővebben beszélni az eset vonatkozásában, de a védő elhessegette őket, mondván: „nem rendelkezem felhatalmazással arra, hogy a sajtó rendelkezésére álljak”.

Bezáratták a helyet

A csatorna úgy tudja, hogy a pizzázóban tíz ember is szórakozott, három nő és hét férfi, akik közül az egyik M. Richárd lehetett. A rendőrök még szilveszter estéjén kihallgatták őket, továbbá a járványügyi szabályok megsértése miatt 60 napra bezáratták a helyet.

Nem cáfolja a történteket a rendőrség

Az ATV megkereste rendőrséget, hogy megerősítsék az információikat az üggyel kapcsolatosan, és a rendőrök igazolták is, hogy valóban bezárattak egy belvárosi éttermet és tíz embert is előállítottak kábítószer fogyasztása, valamint birtoklása miatt. Azonban azt a kérdést, hogy M. Richárd is ott lett volna az étteremben, nem erősítették meg, ugyanakkor nem is cáfolták.

Kiemelt kép: M. Richárd – Forrás: Tv2.hu/Tények

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Drog
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Tragédiával végződött a Pest megyei szilveszteri buli: a tettesek még a hűtőszekrényt is kipakolták

Elfajult Pest megyében egy szilveszteri buli, amely során egy 56 éves férfi gyilkosság áld…