Halálra verte a barátnőjét egy részeg férfi – a tettes csak másnap vette észre, hogy párja már nem él

Gyilkosság történt Bács-Kiskun megyében. Egy részeg férfi halálra a verte a szintén ittas állapotban lévő barátnőjét. A tettes csak másnap eszmélt rá, hogy olyan súlyosan elverte a párját, hogy már nem lélegzik. Egyelőre az emberölést nem ismerte be a férfi.

Több férfival volt együtt

A férfi 2019 nyarán szerelmi kapcsolatba került a nővel, aki néha a férfinál tartózkodott, de tartós kapcsolat nem alakult ki közöttük. A nő ugyanis nemcsak a román férfival tartott fenn közelebbi kapcsolatot, ami miatt gyakoriak voltak a veszekedések. Az eset Lajosmizsén történt.

Mindketten ittak

A férfi és a barátnője rendszeresen fogyasztottak alkoholt, a férfi ittasan a féltékenysége miatt mások jelenlétében is többször kiabált a nővel.

Részegen veszekedtek a kocsmában

A tragédia estéjén, idén márciusban is együtt mentek egy lajosmizsei büfébe, ahol mindketten berúgtak. A nő annyira részeg volt, hogy alig bírt beszélni és járni. Emiatt veszekedni kezdtek, a férfi lökdöste barátnőjét, mert a nő más férfiakkal táncolt.

Megverte a részeg nőt

A férfi emiatt bántalmazni kezdte a barátnőjét, egyszer tenyérrel, majd kétszer ököllel arcon vágta. A bizonytalan mozgású, súlyosan ittas nő emiatt a földre esett, majd a férfi rugdosni kezdte a védekezésre képtelen nő testét és lábait.

Nem bírt lábra állni

Útközben a nő hiába próbált továbbmenni, de a férfi többször is megütötte. Amikor a nő már nem bírt lábra állni, a férfi a vállára vette és elindult vele.

Hazahúzta a részeg nőt

A nő kabátja azonban elszakadt, emiatt újra a földre zuhant. Végül a férfi elkezdte a földön vonszolni a nőt, majd ismét a vállára véve az albérletébe vitte és ágyba fektette. Ekkor azonban a barátnője már nem élt.

Másnap vette észre, hogy meghalt a barátnője

A férfi másnap reggel szólt a munkaadójának, hogy a barátnője meghalhatott, így a munkaadó értesítette a mentőket és a rendőrséget. A nő az elhúzódó, kegyetlen bántalmazás miatt a fején és több helyen számos súlyos sérülést szenvedett, halála a súlyos fejsérülései miatt következett be.

16 év fegyházat kért az ügyészség

Az ügyészség 16 év fegyházat, és tíz év közügyektől eltiltást, valamint kiutasítást kért a férfira arra az estre, ha már az előkészületi ülésen beismeri a tettét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról is. A vádlott eddig nem ismerte be az emberölést, és azt mondta, hogy csak kétszer ütötte meg a nőt – mondta a 24.hu-nak Schmidt Gábor, a főügyészség szóvivője.

Kiemelt kép: illusztráció Forrás: rendőrség

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Gyilkosság
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Átengedte a vezetést 6 éves kisfiának: az apuka eközben a Facebookon élőben közvetítette az eseményeket, ítélet született az ügyben

2020 májusában történt a döbbenetes eset, amikor egy férfi átengedte a vezetést a mellette…