Megtalálták a karcagi kétgyermekes anya holttestét: a tettes egy erdőben ásta el a volt élettársát

Elásta volt élettársának holttestét B. Attila, aki karácsony előtt két nappal támadta meg a kétgyermekes édesanyát. A rendőrségi nyomozás kiderítette, hogy a tettes megfojtotta a nőt, ezt követően pedig autóval elszállította a holttestet, hogy aztán elássa egy erdőben.

Nem a Dunába dobta

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak hatásos kihallgatás-technikai kérdéseire 2021. január 7-én – folytatólagos gyanúsított kihallgatásán – B. Attila beismerte, hogy áldozatát nem a folyóhoz vitte, hanem lakhelyének közelében elásta.

Megtalálták a holttestet

A nyomozók még aznap megtalálták a holttestet a Felsőlajos közelében.  Az eljáró hatóság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit. 

Felöltözött és elment

Kiss Marianna Évát azután kezdték el keresni, miután volt párja váratlanul meglátogatta karcagi otthonába. B. Attila később azt állította, hogy kávéztak, majd Marianna felöltözött és elment otthonról. Ő pedig a gyerekekkel a házban maradt.

Anyja nem hitt benne, hogy eltűnt a lánya

Marianna karácsony előtt két nappal tűnt el nyomtalanul. Édesanyja mindvégig sejtette, hogy lánya bűncselekmény áldozata lett.

Megtalálták a ruháit

Néhány nap múlva a kétgyermekes anyuka ruháit megtalálták egy Lajosmizséhez közeli erdőben. Ekkor már a rendőrök is sejtették, hogy nem csupán egy eltünésről van szó, hanem valószínűleg a fiatal nő bűncselekmény áldozata lett.

Bevallotta a gyilkosságot

B. Attilát ezután kihallgatták a rendőrök, akiknek bevallotta, hogy megfojtotta, majd az ágyneműtartóba rejtette Mariannát. A holttestet ezután autója csomagtartójában szállította el lakhelyére Felsőlajosra. Egyébként 3 éves kisfiát is ugyanazzal az autóval vitte el felsőlajosi otthonába.  

Megszólalt az elkövető édesanyja

B. Attila édesanyja azt nyilatkozta, hogy amikor fia hazaért a tragikus napon, nem viselkedett furcsán. Mindig ideges típus volt, ezért nem tűnt fel az asszonynak, hogy bármi különös történt volt a férfival. Marianna eltűnéséről szóló posztokat is megosztotta a Facebookon. „Sajnálom, nem ilyennek neveltem a fiam” – mondta a 62 éves asszony a Borsnak.

Napokig nem találták a holttestet

A férfi azt vallotta a rendőröknek, hogy a holttestet bedobta a Dunába. A rendőrök nagy erőkkel keresték, de nem találták meg a holttestet, egészen csütörtökig.

Kiemelt kép: a rendőrök ássák ki Kiss Marianna Éva holttestét – Forrás: police.hu

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Gyilkosság
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…