Szerelmi háromszög miatt ugorhatott egymásnak két férfi Dunaharasztiban: az egyikük fegyvert is rántott

Nőügy miatt kaphatott össze két férfi Dunaharasztiban. A tettes, egy 45 éves férfi korábbi barátnője férjével szólalkozott össze, majd lövöldözni kezdett. A rendőrséget a megijedt szomszédok értesítették.

Megkereste a volt barátnőt

Rövid életű kapcsolatuk végét nem tudta feldolgozni a gyanú szerint K. János, ezért látogatta meg december 2-án este volt barátnőjét. A 36 éves nő férjével tartózkodott a dunaharaszti albérletében, amikor K. János megjelent náluk.

Balhézni kezdtek

Összeszólalkoztak, a vita elfajult, K. János pisztolyt rántott és több lövést leadott, a szomszédok erre lettek figyelmesek és kihívták a rendőrséget.

Lövöldözés

Az egyik lövedék az ágyban, a másik a falban állt meg, a jelenlévőknek sérülést nem okozott. A felbőszült férfi kezéből a férj próbálta dulakodás közben kicsavarni a fegyvert, végül a lövések hangjára a szobába rohanó szomszédok segítségével sikerült a támadót ártalmatlanná tenni. Bezárták egy szobába és hívták a rendőrséget.

Kihívták a rendőrséget

A járőrök a helyszínen elfogták K. Jánost, majd bilincselve előállították. Kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését, valamint azt is, hogy lenne fegyvere.

Éles lőfegyverrel lövöldözött

Az igazságügyi fegyverszakértő elsődleges véleménye alapján a támadáshoz használt és a lakásban lefoglalt fegyver emberi élet kioltására alkalmas éles lőfegyver.

Ezzel a fegyverrel lőtt a férfi

A képhez tartozó alt jellemző üres; rendorseg-dunaharaszti-lovoldozes-1-p.jpg a fájlnév

Letartóztatták

K. János ellen emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – indított eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, a bíróság azóta letartóztatta.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: BudapestKörnyéke.hu

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Testi sértés
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…