Meglepődtek a kőbányai lakótelep lakói: a parkolóban csaptak le a dílerekre

Meglepődhettek a kőbányai lakótelep lakói, amikor hirtelen több rendőrautó is megállt a parkolóban, majd lecsaptak két kábítószer-kereskedőre. Az egyenruhások rengeteg pénzt, drogot és két luxusautót is lefoglaltak. A tettesekre akár több évnyi börtönbüntetés is várhat.

Nagyobb szállítmány

Fülest kaptak a rendőrök, hogy a 30 éves D. Sándor nagyobb mennyiségű kábítószert szállít Kőbányára a bűntársának, a 32 éves K. Balázsnak.

Keményen lecsaptak a rendőrök

A képhez tartozó alt jellemző üres; drog-fogas-kobanya-4-p.jpg a fájlnév

Mindkét férfit elfogták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói december 2-án délelőtt a 10. kerületben, a Mádi utcában mindkét férfit elfogták.

35 kg marihuána a BMW-ben

A felderítők D. Sándor autójának csomagtartójában és hátsó ülésén 35 kilogramm marihuánát találtak, egy kilogrammos kiszerelésekben. 

Rengeteg pénzt találtak

A nyomozók a két férfi lakásán házkutatást tartottak, ahol lefoglaltak 30 millió forint értékben eurót, több mint 19 millió forintot és lefoglaltak még két Audit, és egy BMW-t.

Kábítószer-kereskedelem

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói a 30 éves D. Sándort kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Kábítószer-birtoklás

Őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, míg bűntársát a 32 éves K. Balázst kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a férfi szabadlábon védekezik.  

Kell két jó ügyvéd

A bíróságon a drogkereskedő akár 6 évet is kaphat, míg a drogot bírtokló férfi pár évvel kevesebbel megúszhatja, ha jó ügyvédje lesz.​

Fotók forrása: rendőrség

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Drog
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…