Nem a legélesebb kés a fiókban: saját magát buktatta le a bűnöző az aluljáróban

A Blaha Lujza téri aluljáróban történt, hogy egy körözött bűnöző saját magát buktatta le a rendőrök előtt, ugyanis a látványuk úgy megijesztette őt, hogy inkább futásnak eredt. A vicces dolog a történetben, hogy a férfit valószínűleg észre sem vették volna, ha nem kezd el menekülni. A 25 éves férfit drogbirtoklás, lopás és garázdaság miatt körözték. A tettest most előállították.

Valami nem stimmelt a viselkedésével

Gyanúsan viselkedő alak keltette fel a figyelmét a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztály egyik rendőrének és honvéd társának.

Két egyenruhás szúrta ki

A két egyenruhás december 7-én 13 óra körül a a Blaha Lujza téri aluljárót ellenőrizte, amikor észrevettek egy férfit, aki feltűnően kerülte a tekintetüket, majd sarkon fordulva futásnak eredt.

Megbilincselték

A rendőr és a katona a József körúton utolérte, és megbilincselték az őket folyamatosan szidalmazó, fenyegető férfit. Kiderült, hogy a férfi nem véletlenül akart elmenekülni: három elfogatóparancs volt ellene érvényben. 

Drog, lopás, garázdaság

Az Egri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás és kábítószer birtoklása, az Egri Rendőrkapitányság pedig garázdaság miatt rendelte el a 25 éves B. Zsolt körözését, akit elfogása után a 8. Kerületi Rendőrkapitányságra állítottak elő. 

Elfogták a lövöldözőt

Tegnap írtunk arról, hogy elfogták a rendőrök azt a 71 éves férfit, aki az egyik 18. kerületi óvodábál lövöldözött. Azért vette elő a légpuskát, mert felbosszantotta egy gyermek sírása. A rendőrök elkapták a lövöldözőt.

Minősíthetetlenül beszélt a férfi

Kislányáért ment az óvodába egy apuka december 8-án délután, amikor a rendelkezésre álló adatok szerint egy közelben lakó idős férfi előbb minősíthetetlen hangnemben beszélt a síró gyerekről, majd – miután az apa ezt szóvá tette – légpuskájával egy lövést adott le.

Lefoglalták a légpuskát

Senki sem sérült meg, a 71 éves férfit a rendőrök előállították, a légpuskát lefoglalták. A 18. Kerületi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanújával indított eljárást.

Kiemelt kép: részlet Youtube-videóból

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Elfogás
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Családi ház előtt kapta elő a fegyverét és kezdett lövöldözni: szerelmi bánata miatt benyugtatózta magát a férfi

Gázpisztollyal sétált körbe, majd kezdett el lövöldözni a tettes Érden. Mint kiderült, a f…