Majdnem autót lopott a tolvaj, de a dorogi rendőrök gyorsan intézkedtek

Kis híján autót lopott egy Komárom-Esztergom megyei férfi 2021 első napján. A tettest azonban rajtakapták, a dorogi rendőrök pedig gyorsan felkutatták az elkövetőt.

Kocsit próbált lopni

A rendőrség információi szerint 2020. január 1-jén érkezett bejelentés a rendőrség vonalán, miszerint egy férfi megpróbált ellopni egy autót Kesztölcön.

Itt történt a lopás

Sikerült beindítania a motort

A lopással gyanúsítható férfi kiszemelt magának egy autót, majd sikerült is beindítania a kocsi motorját, azonban erre felfigyelt az autó tulajdonosa, aki el is zavarta onnan a tolvajt. Miután rászólt a férfire a tulajdonos, az elkövető elmenekült a tett színhelyéről.

Kamerafelvételek buktatták le

Az intézkedő rendőröknek sikerült kamerafelvételek útján beazonosítani a tolvajt. A rendőrségi, videós anyagon tisztán látszott, hogy a férfi több autót is megpróbált feltörni a közelben, kevés sikerrel.

Íme az elfogás

Kereste, melyik autót lophatja el

A feltételezett tolvaj több autónál is próbálkozott a lopással, volt, amelyikkel nem tudott sokat kezdeni, mert zárva találta a járművet, de volt olyan is, amibe be tudott szállni, azonban elindulásra már nem volt képes.

Átkutatták a tolvajt

A kamerafelvételek alapján sikerült azonosítaniuk az elkövetőt a dorogi rendőröknek, akit néhány órán belül el is fogtak. Az egyenruhások a tettessel szemben kábítószergyorstesztet is alkalmaztak, ami pozitív lett.

Eljárás indult ellene

A rendőrök a 20 éves B. Dávid ellen lopás vétség kísérlet és kábítószer birtoklás miatt indítottak eljárást. A kocsitolvaj beismerte a bűncselekmények elkövetését.

Kiemelt kép: Részlet a rendőrség videójából – Forrás: YouTube

Mutass több kapcsolódó cikket
Load More In Lopás
A hozzászólások nem engedélyezettek.

Nézze meg ezeket

Átengedte a vezetést 6 éves kisfiának: az apuka eközben a Facebookon élőben közvetítette az eseményeket, ítélet született az ügyben

2020 májusában történt a döbbenetes eset, amikor egy férfi átengedte a vezetést a mellette…